...

AutentificareAti pierdut parola?
(inchideti)

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Bine ati venit la www.automatizarihvac.ro, o platforma online care este detinuta si operata de Automatizari HVAC S.R.L. www.automatizarihvac.ro, este uneori mentionata în acesti Termeni si Conditii ca „serviciul”.

Înainte de a configura sau folosi un cont www.automatizarihvac.ro trebuie sa cititi si sa acceptati acesti termeni de utilizare. Utilizarea de catre dvs. a www.automatizarihvac.ro este guvernata de acestia. Prin utilizarea si / sau stabilirea unui cont la www.automatizarihvac.ro, eu („Utilizator”), sunt de acord sa respect termenii si conditiile continute în acest document.

Acesti termeni de furnizare ale serviciului cuprind un acord legal obligatoriu între tine si Automatizari HVAC S.R.L. Va rugam sa cititi cu atentie acest acord.

Prin aplicarea pentru un cont de client acceptati sa respectati acesti termeni de serviciu si sunteti de acord ca ati citit, înteles si sunteti de acord sa respectati urmatorii termeni si conditii, inclusiv orice instructiuni suplimentare si modificari viitoare (colectiv, „Termenii”). Facand clic pe butonul „Creare cont” este la fel ca semnarea unui acord contractual pe hartie. Daca nu sunteti de acord cu termenii de serviciu, nu trebuie sa faceti clic pe acest buton.

Serviciul WWW.AUTOMATIZARIHVAC.RO

www.automatizarihvac.ro este un serviciu disponibil pe web. Aceasta platforma va permite sa utilizati un software dezvoltat si detinut de Automatizari HVAC S.R.L. Inc. Este oferit ca software, ca serviciu în scopul de a comercializa diferite piese si componente. Utilizarea de catre dvs. a Serviciului se face pe propriul risc.

Confidentialitate

Confidentialitatea datelor dumneavoastra este importanta pentru Automatizari HVAC S.R.L. Politica de Confidentialitate este încorporata în acesti termeni prin referinta. Va rugam sa cititi cu atentie politica de confidentialitate pentru informatii cu privire la proiectele de dezvoltare Automatizari HVAC S.R.L.

Modificarea termenilor si conditiilor

Atunci cand se utilizeaza www.automatizarihvac.ro pot fi adaugate date suplimentare, postari sau norme aplicabile serviciilor si caracteristici specifice din cand în cand. Toate aceste orientari si norme sunt încorporate aici prin referintala acesti Termeni si Conditii de utilizare. Automatizari HVAC S.R.L. poate, la propria sa discretie, sa modifice sau sa revizuiasca aceste Conditii de furnizare a serviciilor si politici în orice moment; prin utilizarea serviciului sunteti de acord sa respectati aceste modificari sau revizuiri. Daca nu acceptati si respectati prezentul acord, precum si acesti Termeni, nu aveti dreptul sa utilizati serviciul acestei platforme.

Continutul serviciului, dreptul de proprietate, precum si drepturile de proprietate intelectuala

Automatizari HVAC S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul postat de o terta parte (inclusiv, fara limitare, orice virusi sau alte functii de dezactivare), Automatizari HVAC S.R.L. nu are nicio obligatie de a monitoriza astfel de continut a unei terta parte. Automatizari HVAC S.R.L. isi rezerva dreptul de a elimina in orice moment sau sa refuze sa distribuie orice Continut din cadrul Serviciului, daca acesta încalca termenii acestui acord. Automatizari HVAC S.R.L. isi rezerva de asemenea dreptul de a accesa, citi, pastra si dezvalui orice informatii si continut, deoarece crede în mod rezonabil ca este necesar sa se:
(A) respecte orice lege, regulament, proces legal sau solicitare guvernamentala.
(B) puna în aplicare prezentul acord, inclusiv investigarea posibilelor încalcari ale prezentei legi,
(C) detecteze, preveni, orice fel de frauda de securitate sau probleme tehnice (inclusiv, fara limitare, filtrarea de spam),
(D) raspunda la solicitarile de asistenta ale utilizatorilor sau
(E) protejeze drepturile, proprietatea, sau siguranta Automatizari HVAC S.R.L., a utilizatoriilor si a publicului.

Automatizari HVAC S.R.L. nu va fi responsabil sau raspunzator pentru exercitarea sau non-exercitarea drepturilor sale în temeiul prezentului acord.
Interfetele vizuale, grafica, designul, compilarea, informatii, cod de computer (inclusiv codul sursa sau cod-obiect), produse, servicii, precum si toate celelalte elemente ale www.automatizarihvac.ro furnizate si care este detinuta de catre Automatizari HVAC S.R.L. sunt protejate de legile dreptului de autor din Romania, brevetul marca si toate celelalte date de proprietate intelectuala relevante si drepturile de proprietate, precum si legile aplicabile sunt proprietatea Automatizari HVAC S.R.L. sau ale filialelor sale sau companiile afiliate si / sau terte. Cu exceptia cazului in care pot fi observate, toate marcile comerciale, marcile de serviciu si denumirile comerciale sunt proprietatea Automatizari HVAC S.R.L. sau filialele sale si / sau de licenta de la terti.

Automatizari HVAC S.R.L. nu pretinde niciun drept de proprietate, din orice continut sau text, date, informatii, imagini, fotografii, muzica, sunet, video, sau alte materiale pe care le încarcati, transmiteti sau stocati in contul www.automatizarihvac.ro.

Reprezentari de utilizator si garantii.

Sunteti singurul responsabil pentru continutul dvs. si pentru consecintele încarcarii, stocarii, transmiterii sau distribuirii in alt mod a continutului si / sau din contul dumneavoastra. Cu exceptia celor prezentate aici, Automatizari HVAC S.R.L. nu va folosi continutul pentru orice scop, cu exceptia celui de a va oferi serviciul propriu-zis.

Prin încarcarea, stocarea, transmiterea sau distribuirea în alt mod a continutului se va afirma, reprezenta si garanta ca:
• continutul si orice utilizare a acestuia nu va: (i) încalca, viola, sau deturna orice drept tert, inclusiv orice drepturi de autor, marca înregistrata, brevet de inventie, secret comercial, drept moral, intimitate, dreapt de publicitate , sau orice alt drept de proprietate, (ii) încalca nicio lege sau regulament de valori mobiliare, sau (iii) calomnia, defaima orice alta persoana; si
• continutul nu contine nici virusi, adware, spyware, viermi, sau alte coduri malitioase.

Incalcand oricare drepturi, tertele parti pot fi supuse raspunderii penale si civile. Automatizari HVAC S.R.L. isi rezerva toate drepturile si caile de actiune impotriva oricaror Utilizatori care încalca acesti Termeni si Conditii de utilizare.

Continut Disclaimer

Intelegeti ca atunci cand se utilizeaza platforma www.automatizarihvac.ro puteti fi expus la un continut dintr-o varietate de surse si ca Automatizari HVAC S.R.L., nu este responsabil pentru exactitatea, utilitatea sau drepturile de proprietate intelectuala sau în legatura cu astfel de Continut. Ati înteles în continuare si recunoasteti ca puteti fi expus la un continut ce poate avea inadvertente fara voia sa si sunteti de acord sa renuntati în orice moment la orice drepturi legale sau echitabile în raport cu aceasta. Automatizari HVAC S.R.L. nu sustine si nu aproba orice continut sau orice opinie, recomandare sau sfat si declina orice responsabilitate în legatura cu continutul acesta.

Declaratia de politicilor

Automatizari HVAC S.R.L. neaga orice responsabilitate în legatura cu sau care ar decurge din continutul încarcat, stocat, transmis sau distribuit de catre utilizator. În cazul în care Automatizari HVAC S.R.L. primeste orice informatie sau observa ca orice continut încarcat, stocat, transmis sau distribuit de catre utilizator încalca aceste Conditii sau încalca orice drept de autor, marca inregistrata sau brevet sau se presupune ca a încalcat drepturile de autor marca sau de brevete ale Automatizari HVAC S.R.L., îsi rezerva dreptul de a elimina imediat continutul fara preaviz pentru utilizator si fara nicio obligatie de a investiga o acuzatie de încalcare. Automatizari HVAC S.R.L. îsi rezerva dreptul de continuare în discretie dreptul de a elimina din orice motiv si în orice moment orice continut incarcat, stocat, transmis sau distribuit de catre un utilizator fara notificarea prealabila a utilizatorului.
Automatizari HVAC S.R.L. îsi rezerva în continuare dreptul de a rezilia accesul utilizatorilor la site-ul www.automatizarihvac.ro în cazul în care Utilizatorul încalca acesti Termeni si Conditii de utilizare.

Activitati interzise; Punerea în aplicare a politicilor

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de utilizare, sunteti de acord sa nu:
• Utilizati serviciul în alte scopuri decat pentru accesul si utilizarea rationala în scopuri de pornire în care aceste servicii sunt oferite de Automatizari HVAC S.R.L.;
• Aveti o singura conectare cu mai multe persoane. Login-ul poate fi utilizat de catre o singura persoana, dar s-ar putea crea login separat pentru mai multi useri;
• Blocati anunturile daca sunteti un utilizator de cont gratuit;
• Utilizati cu scop ilegal sau prin încalcarea oricarui nivel local, national sau a dreptului international, inclusiv, a legilor care reglementeaza proprietatea intelectuala si alte drepturi de proprietate, precum si protectia datelor si a vietii private;
• Defaima, hartui, abuza, ameninta sau frauda Utilizatorii www.automatizarihvac.ro, sau colecta, informatii cu caracter personal despre utilizatorii sau terte parti, fara acordul lor;
• Utilizati date daca nu sunt utile din punct de vedere în acest sens;
• Scoateti, sa sustrageti, dezactiva, dauna sau interfera cu caracteristici de securitate ale platformei www.automatizarihvac.ro sau continutul utilizatorilor, caracteristici care împiedica sau restrictioneaza utilizarea sau copierea oricarui continut accesibil prin www.automatizarihvac.ro sau caracteristici care impun limitari cu privire la utilizarea platformei www.automatizarihvac.ro sau a continutului;
• Modificati, adapta, traduce sau crea lucrari derivate bazate pe www.automatizarihvac.ro sau orice parte a acestuia, cu exceptia si numai în masura în care o astfel de activitate este permisa în mod expres;
• Utilizati niciun robot, spider, scraper sau alte mijloace automate pentru a avea acces la www.automatizarihvac.ro pentru orice scop sau de by-pass a oricaror masuri Automatizari HVAC S.R.L., ce pot folosite pentru a preveni sau restrictiona accesul la www.automatizarihvac.ro ;
• Interferati cu sau perturba www.automatizarihvac.ro sau serverele ori retele conectate la www.automatizarihvac.ro.

Automatizari HVAC S.R.L. îsi rezerva dreptul de a scana tot continutul pentru a asigura respectarea acestor Termeni Conditii de utilizare. Automatizari HVAC S.R.L. determina la discretia sa ca utilizarea este în încalcarea acestor Conditii de utilizare, Automatizari HVAC S.R.L. va avea dreptul sa anunte utilizatorul de a rezilia imediat contul dumneavoastra.

Contul, plata, restituirea si modernizarea

Cand utilizati www.automatizarihvac.ro vi se poate cere sa stabiliti un cont si de a alege parole. Sunteti singurul responsabil pentru pastrarea confidentialitatii contului si a parolelor si pentru restrictionarea accesului la calculator si / sau contul dvs. si sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru toate activitatile care au loc în contul dvs.

Sunteti de acord ca informatiile pe care le furnizati Automatizari HVAC S.R.L. privind înregistrarea si toate celelalte vor fi adevarate, exacte, actuale si complete. Puteti, de asemenea fi de acord ca veti asigura ca aceste informatii sunt pastrate exacte si actualizate în permanenta. Daca aveti motive sa creadeti ca contul dvs. nu mai sigur este (de exemplu, în cazul unei pierderii, a furtului sau divulgarea sau utilizarea cont ID, parola sau orice credit, debit sau numarul de card – taxa neautorizata, daca este cazul), atunci sunteti de acord sa notificati imediat Automatizari HVAC S.R.L.

Ati putea fi raspunzator pentru pierderile suferite de Automatizari HVAC S.R.L. sau a altora din cauza oricarei utilizare neautorizata a contului www.automatizarihvac.ro.

Despagubirile utilizatorilor

Utilizatorul este de acord sa apere, sa despagubeasca Automatizari HVAC S.R.L. si companiile afiliate, ofiterii, directorii, angajatii tuturor daunelor, costurilor, cheltuielile, dar fara a se limita la onorariile avocatilor Automatizari HVAC S.R.L., poate sustine sau ocazional utiliza platforma www.automatizarihvac.ro, (b) încalcarea, presupusa încalcare sau de încalcare a garantiilor de mai sus, (c) orice încalcare a unui drept tert care rezulta din continutul de utilizare reprezinta, (d) orice pretentie a utilizator prin care a cauzat daune unei terte parti, (e) orice afirmatie din care reiese ca utilizarea www.automatizarihvac.ro de utilizatori constituie o încalcare de valori, sau (f) orice alta încalcare a acestor Conditii de utilizare. Obligatia utilizatorului de a apara, despagubi Automatizari HVAC S.R.L. se va supune acestor Termeni si Conditii de utilizare, de asemenea fiind valabil si pentru www.automatizarihvac.ro.

Disclaimer de garantii

Utilizarea www.automatizarihvac.ro va fi facuta doar pe riscul utilizatorului. În masura permisa de lege, Automatizari HVAC S.R.L., functionarii, directorii, angajatii si agentii declina toate garantiile, explicite sau implicite, în legatura cu www.automatizarihvac.ro si utilizarea acestora.

Automatizari HVAC S.R.L. nu îsi asuma raspunderea sau responsabilitate pentru orice (i) erori, greseli sau inexactitati de continut site-ului, (ii) vatamare corporala sau pagube, de orice natura, care rezulta din accesul la si utilizarea www.automatizarihvac.ro , (iii) orice bug-uri, virusi, cai troieni sau altele asemenea, care pot fi transmise la sau prin intermediul site-ului de catre o parte terta si / sau (iv) orice erori sau omisiuni în orice continut sau pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel suportate ca urmare a utilizarii oricarui continut postat, prin e-mail, transmis, sau puse la dispozitie prin intermediul site-ului.

Automatizari HVAC S.R.L. nu garanteaza, aproba, garanteaza, sau îsi asuma responsabilitatea pentru orice produs sau serviciu promovat sau oferit de catre un tert prin www.automatizarihvac.ro sau orice site, hyperlink sau prezentari din orice banner sau alte forme de publicitate. Automatizari HVAC S.R.L. nu va fi partasa sau în nici un fel responsabila pentru monitorizarea oricarei tranzactii dintre un utilizator si terti furnizori de produse sau servicii.

Limitarile de raspundere

Utilizatorul este de acord sa nu acuze Automatizari HVAC S.R.L., ofiterii sai, directorii, angajatii sau agentii. Acestia nu se fac responsabil pentru orice pierderi sau daune, directe, indirecte, accidentale, speciale, punitive sau pe cale de consecinta, suportate ca urmare a platformei www.automatizarihvac.ro, (i) erori, greseli sau inexactitati de continut, (ii) vatamare corporala sau daune de orice fel natura, rezultand din accesul utilizatorului si utilizarea platformei www.automatizarihvac.ro, (iii) orice întrerupere sau încetare de transmitere la sau de la www.automatizarihvac.ro , (iv) orice bug-uri, virusi, cai troieni sau altele asemenea, care pot fi transmise catre sau prin platforma www.automatizarihvac.ro de catre orice parte terta, si / sau (v) orice erori sau omisiuni în orice continut sau pentru orice pierdere sau daune de orice fel suportate ca urmare a utilizarii a oricarui continut postat, prin e-mail, transmis, sau pus la dispozitie prin intermediul platformei www.automatizarihvac.ro, fie pe baza de garantie, contract, prejudiciu sau orice alta teorie juridica. Anumite jurisdictii nu permit limitari ale garantiilor implicite, excluderea sau limitarea anumitor daune. Limitarile si excluderile de garantii sau informatiile continute în acesti termeni de serviciu se aplica pentru a va proteja cat mai mult de astfel de limitari sau excluderi. Acestea fiind permise în conformitate cu legislatia zonei în care va aflati.

Inchiderea contului

Puteti anula utilizarea de catre dvs. a Serviciilor si / sau închide contul si prezentul acord, cu sau fara motiv, în orice moment printr-o notificare Automatizari HVAC S.R.L.; cu conditia, totusi, ca un cont reziliat poate continua sa existe pentru o perioada de timp rezonabila înainte de închidere pentru a nu produce efecte nedorite. Puteti rezilia contul numai în modul stabilit în aceasta sectiune. În plus fata de dreptul de a rezilia contul pentru utilizarea platformei www.automatizarihvac.ro se mai poate închide si într-un mod care încalca Termenii si Conditiile prevazute; Automatizari HVAC S.R.L. poate în orice moment si din orice motiv rezilia Serviciul, denunta prezentul acord, suspenda sau sa închide contul. În caz de reziliere, contul dvs. va fi dezactivat si nu se poate acorda acces la contul dvs. la toate fisierele sau alte tipuri de continut incluse în contul dvs. Copiile reziduale ale informatiilor si ale continutului pot ramane în sistemul platformei www.automatizarihvac.ro.

Pentru a închide contul, puteti contacta Automatizari HVAC S.R.L. prin e-mail sau telefon. Puteti rezilia, de asemenea, contul dvs. si de pe pagina de cont.

Termeni diversi

Acesti Termeni si Conditii vor fi guvernati si interpretati în conformitate cu legile Statului Roman, cu exceptia conflictelor sale de principii legale.
Automatizari HVAC S.R.L. poate transfera si atribui aceste conditii de utilizare fara restrictii. Utilizatorul nu poate transfera sau atribui niciunul dintre acesti Termeni si Conditii de utilizare.

Afirma si garanteaza ca Utilizatorul este competent sa se încadreze în aceste conditii de utilizare si recunoaste conditiile, obligatiile, afirmatiile, reprezentarile si garantiile prevazute în acest document.

In cazul in care orice prevedere a acestor Termeni de serviciu este ilegala sau inaplicabila se va aplica legalitatea si aplicabilitatea celorlalte prevederi ale acestor Termeni si Conditii.

Nu se va renunta la nici un termen din aceste conditii de utilizare.

Automatizari HVAC S.R.L. va poate oferi notificarile, inclusiv cele privind modificarile aduse acestor Termeni de furnizare a serviciilor prin e-mail, posta sau postari pe www.automatizarihvac.ro. Observatiile vor fi puse în practica cu douazeci si patru de ore de la e-mailul trimis, cu exceptia cazului în Automatizari HVAC S.R.L. este notificat ca adresa de email este invalida. Alternativ, Automatizari HVAC S.R.L. poate da aviz juridic de e-mail la o adresa postala daca va fi furnizata de dumneavoastra prin intermediul www.automatizarihvac.ro. În acest caz, notificarea va fi considerata în trei zile de la data comunicarii. Observatiile postate pe www.automatizarihvac.ro sunt activate dupa cinci (5) zile de la postarea initiala.

Toate prevederile cuprinse în prezentele condiţii de colaborare se refera la toate contractele încheiate între clienţi şi Automatizari HVAC S.R.L. Acestea pot suferi modificari doar pe baza unor acorduri scrise individuale semnate de angajaţii împuterniciţi ai Clientului şi Automatizari HVAC. Condiţiile de colaborare Automatizari HVAC sunt publicate pe pagina de internet www.automatizarihvac.ro, la secţiunea „Condiţii de colaborare”.

Zona activitaţii desfaşurate de Automatizari HVAC în domeniul vanzarii de produse cuprinde exclusiv teritoriul Romaniei. Produsele comandate vor fi livrate exclusiv pe acest teritoriu. Nu se vor efectua vanzari în afara graniţelor Romaniei. Daca nu se va stabili altfel, valuta obligatorie a tranzacţiilor va fi exclusiv RON.

Conceptul de „consumator” utilizat în condiţiile de colaborare Automatizari HVAC este definit de art. 2 punctul 1 din Ordonanţa urgenţa nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11/06/2014. Parte la contractele încheiate cu Automatizari HVAC poate fi doar o persoana fizica majora.

Acolo unde, în condiţiile de colaborare, este vorba despre „catalog”, acesta se va referi la pagina de internet, reclame şi informaţii de presa, pliante precum şi la toate celelalte moduri de prezentare publica a informaţiilor comerciale ale firmei noastre.

Condiţiile de colaborare în vigoare sunt reprezentate de versiunea în limba romana. Celelalte versiuni lingvistice au doar scop informativ.

Cerinte de sistem:

Internet Explorer 9.0 sau mai mare (numai pentru Windows)
Firefox, ultimele doua lansari comunicate pentru (Windows si Mac)
Safari, ultimele doua lansari comunicate pentru (Mac numai)
Google Chrome, versiunea curenta pentru (Windows si Mac)
Utilizeaza cookies si JavaScript pentru a functiona corect.

- AFISAJE PROGRAMABILE HMI- AUTOMATE PROGRAMABILE- COMANDA SI CONTROL, AUTOMATIZARI- COMANDA SI CONTROL, AUTOMATIZARI- CONTACTORI- CONTOARE SI ANALIZOARE RETEA- CONVERTIZOARE DE FRECVENTA- CONVERTOARE SERIALE SI TELECOMUNICATII- CONVERTOARE TEMPERATURA SI SEMNAL- ENCODERE- IMPRIMATOARE LASER- INDICATOARE DE PANOU- INREGISTRATOARE SI DATALOGGERE- INTRERUPTOARE AUTOMATE SI SEPARATOARE- IONIZATOARE DESCARCATOARE STATICE- LIMITATORI DE CURSA- NUMARATOARE DE IMPULSURI- RELEE DE PROTECTIE- RELEE DE TIMP SI PROGRAMATOARE ORARE- RELEE NIVEL- RELEE STATICE SI CONTACTORI STATICI- SENZORI- SERVO- SOFTSTARTERE- SONDE DE TEMPERATURA- TABLOURI ELECTRICE SI AUTOMATIZARI- TERMOREGULATOARE SI REGULATOARE DE PROCES
ACCESORII CONVERTOARE
ACCESORII CONVERTOARE SI TELECOMUNICATII
ACCESORII ENCODERE
ACCESORII IMPRIMATOARE LASER
ACCESORII RELEE DE NIVEL
ACCESORII RELEE INTELIGENTE
ACCESORII RELEE STATICE
ACCESORII SONDE DE TEMPERATURA
AFISAJE PROGRAMABILE HMI
ANALIZOARE RETEA PORTABILE
AUTOMATE PROGRAMABILE
AUTOMATE PROGRAMABILE, CPU
BRIDA DE MONTAJ
CABLU
CARD DE EXTENSIE
CARD DE EXTENSIE I/O DIGITALE
CARD DE EXTENSIE RS485
COMANDA SI CONTROL, AUTOMATIZARI
COMANDA SI CONTROL, AUTOMATIZARI
COMANDA SI CONTROL, AUTOMATIZARI
CONTACTORI
CONTACTORI
CONTACTORI MODULARI
CONTACTORI MODULARI SERIA AMPARO
CONTACTORI STATICI
CONTOARE ENERGIE CU ANALIZA RETEA
CONTOARE ENERGIE ELECTRICA
CONTOARE SI ANALIZOARE RETEA
CONTROLLER
CONVERTIZOARE DE FRECVENTA
CONVERTIZOARE DE FRECVENTA
CONVERTOARE
CONVERTOARE ANALOGICE
CONVERTOARE RTU
CONVERTOARE SERIALE SI TELECOMUNICATII
CONVERTOARE TEMPERATURA
CONVERTOARE TEMPERATURA SI SEMNAL
CONVERTOARE UNIVERSALE
CRE
DATALOGGER PORTABIL
DETECTOR SARCINA STATICA
DIUZA
ELECTROVALVA
ENCODERE
ENCODERE
EXTENSIE CONTOR ENERGIE
EXTENSII AUTOMATE PROGRAMABILE
EXTRACTOR DE FUM
FIBRE OPTICE
FILTRU AER
IMPRIMATOARE LASER
IMPRIMATOR LASER
INDICATOARE DE PANOU
INDICATOARE ORE DE FUNCTIONARE
INDICATOARE ORE DE FUNCTIONARE REGLABIL
INDICATOARE TEMPERATURA
INDICATOARE UNIVERSALE DIGITALE
INREGISTRATOARE CU HARTIE
INREGISTRATOARE DIGITALE
INREGISTRATOARE SI DATALOGGERE
INTERFETE TOUCH SCREEN
INTRERUPTOARE AUTOMATE MINIATURA
INTRERUPTOARE AUTOMATE SI SEPARATOARE
IONIZATOARE DESCARCATOARE STATICE
IONIZATOR CU VENTILATOR
LIMITATORI DE CURSA
LIMITATORI DE CURSA
MPR
NUMARATOARE CU SCALARE
NUMARATOARE DE IMPULSURI
NUMARATOARE DE IMPULSURI
NUMARATOARE DUBLE
PIESA DE LEGATURA
PISTOL IONIZARE
PROGRAMATOARE DE TIMP
PROGRAMATOR TEMPERATURA
REGULATOARE DE PROCES
REGULATOARE DUALE
REGULATOARE UNIVERSALE
RELEE DE NIVEL
RELEE DE PROTECTIE
RELEE DE TIMP
RELEE DE TIMP SI PROGRAMATOARE ORARE
RELEE DE TIMP/NUMARATOR
RELEE FAZA
RELEE INTELIGENTE
RELEE NIVEL
RELEE STATICE
RELEE STATICE SI CONTACTORI STATICI
RELEE TEMPERATURA
RETELE DE COMUNICATIE
SENZORI
SENZORI DE DEBIT
SENZORI DE MASURA
SENZORI DE PRESIUNE
SENZORI INDUCTIVI
SENZORI OPTICI
SENZORI SIGURANTA
SERVO
SERVODRIVER
SET PRELUNGIRE
SETURI AUTOMATE SI AFISAJE
SFE
SFE2/4
SOFTSTARTERE
SOFTSTARTERE
SONDE DE TEMPERATURA
SONDE DE TEMPERATURA
TABLOURI ELECTRICE SI AUTOMATIZARI
TELECOMUNICATII
TERMOREGULATOARE
TERMOREGULATOARE PENTRU FRIG
TERMOREGULATOARE SI REGULATOARE DE PROCES
TUB CONDUCTOR
TUB DESCARCARE
UNITATE DESCARCARE
UNITATE PRINCIPALA
VEM
VEU
VEUM
WINDOWS TOUCH SCREEN
XJ4